ЗАЩО TWISTSHAKE?

Изборът каква марка бебешки продукти да използвате за вашето дете може да изглежда непосилно решение. Има толкова много алтернативи. Някои се фокусират върху естетиката, други върху техническите характеристики. Знаем, че благосъстоянието на вашето бебе винаги е фокусна точка. Ето защо искаме да можете да отделите на бебето времето и вниманието, което то или тя заслужава, без да ви пречат тежестите от ежедневието.

КАКВО Е TWISTSHAKE?

Всички продукти на Twistshake не съдържат съставки вредящи на вашето бебе (BPA, BPS, BPF). Twistshake се грижи за вашата безопасност. Искаме да дадем на вашето дете възможно най-добрия старт в живота. Продуктите на Twistshake използват само суровини, които отговарят на всички разпоредби за безопасност по отношение на храните. Имаме ръчно подбрани материали само с най-високо качество и вярваме, че ще се уверите в това веднага след като хванете продуктите ни.  Начинът, по който работим, включва редовни запитвания за качество, които се извършват в сътрудничество с тестови лаборатории от световна класа, за да се гарантира качество и безопасност на абсолютно всеки един от продуктите ни.

ИСТОРИЯТА НА TWISTSHAKE

Основана от Vienar Roaks и Camillo Eriksson през 2015 г.  Успешно достигат до пазарите, клиентите и родителите по целия свят с нови очи и нов начини на работа. Twistshake е една от най-бързо растящите бебешки марки в света и в момента е представена в онлайн магазини, бебешки  магазини, универсални магазини и супермаркети в над 90 страни, в които расте бързо и удоволетворява нуждите на децата. Twistshake се фокусира върху социалните мрежи, за да осведомява своите потребители за марката. За 6 години са разработени 37 продуктови сегмента, които предлагат иновативни функции, които подобряват ежедневието на родителите и техните деца. Това ги прави за рекордно време изключително популярни. Иновациите, модата и начинът на живот са причината днес родителите да избират Twistshake.

ВИЗИЯ И ФИЛОСОФИЯ

Философията на Twistshake от първият ден, е да създава продукти, които са едновременно практични и лесни за употреба, като предложат на родителите изцяло нов начин, за извършване на всекидневните дейности по храненето на децата – дейности, които трябва да са рутинни и да не изискват специални усилия. Разбира се, и най-функционалния продукт, трябва да изглежда добре, затова е обърнато особено внимание на модерния дизайн на продуктите.

Първият им дизайн, решава 3 основни проблема, които среща всеки родител:

  • Предотвратяване на запушването на биберона от сухото бебешко мляко;
  • Лесно и удобно приготвяне и разтваряне на млякото;
  • Бързо и лесно почистване на шишето след хранене.

Днес, Twistshake е утвърдена марка, която преобърна представите за това как трябва да изглеждат аксесоарите за бебешко и детско хранене, с което спечели доверието на множество родители по цял свят.